Jövőkép: fejlesztőház

Az Együtt Gyógyulni Könnyebb Alapítvány szakmai műhelyt, egy fejlesztőközpontot szeretne létrehozni és működtetni. Alapítványunk fenntartásában működő fejlesztőházunk terveink szerint nagy segítséget fog majd nyújtani a beteg gyermekek és családjaik számára, hiszen korszerű eszközökkel, kellemes környezetben magas színvonalú fejlesztő- vagy gyógypedagógiai fejlesztésben részesülhetnek.

Fejlesztőház: A szeretet csodákra képes!

Hiánypótló kezdeményezésünk egy alapítványi fenntartású komplex fejlesztőközpont megalapítása és működtetése. A fejlesztőház jogszabályi kialakítása jelenleg is folyamatban van, a központ szakmai programjának és szervezeti struktúrájának megalapozása zajlik éppen. 

Úgy gondoljuk, hogy a fejlesztőház kereteinek kialakítása olyan nemes cél, olyan nemes feladat, hogy az ügy érdekében mozgósítjuk támogatóinkat. Szimpatizánsainkat arra biztatjuk, hogy legyenek részesei egy csoda megszületésének! Legyenek jelen a kezdetek kezdetén!

Alapítványunk által fenntartott fejlesztőközpont  megalapítása céljából téglajegyeket bocsátunk ki. A különböző címletű téglajegyek megvásárlásával támogatóink közvetlen módon is hozzájárulhatnak a központ megalapításához . Önkénteseinknél 5000, 10.000 és 20.000 Ft. címletű téglajegyek kaphatók, amelyek névre szóló díszes okiratok formájában kerülnek átadásra támogatóink részére. 

Fejlesztőközpontunkban létesítünk egy támogató falat, ahol minden téglajegyet vásárló szimpatizánsunk neve díszes formában megtalálható lesz, emléket állítva az összefogás erejének.

Bízunk abban, hogy sokan fognak mellénk állni és segítik fejlesztőközpontunk megalapítását.

További részletek hamarosan…